piektdiena, 2015. gada 30. oktobris

... Sapņu kērāji ...

Hei hei ... visapkārt ...

  Beidzot saņēmos, un  nolēmu darīt zināmu arī citiem ko vairāk par savu vaļasprieku - rokdarbiem! 
Gadu laikā ir tapuši - adījumi - jakas, apmetņi, zeķes, cimdi un šalles ... tamborējumi - cepures, šalles, vestes, lakati, pončo, zeķes ... īsas un garas, raibas un vienkrāsainas. 

 Gatavojoties programmai "Sapņu ceļojums" manā radošajā dzīvē ienāca Sapņu ķērāji ... visdažādākie ... lieli ... mazi ... ļoti lieli ...un mazi mazītiņi ... mini sapnīšu ķērāji ... 

Piedāvāju iegādāties sev tīkamā krāsā un lielumā Sapnīšu ķērājus ... dari zināmas man savas vēlmes ... un tici ... sapņi piepildās ... 


... kas tad īsti ir  Sapņu ķērājs


Pēc senas Ziemeļamerikas indiāņu leģendas sapņu ķērājs, ko citos vārdos dēvē arī par Sapņu šķirotāju ir rāmītis, kuru parasti piekar virs gultas galvgaļa. Leģenda vēsta, ka sapņu ķērājs ļauj redzēt tikai labus sapņu, kas ieķeras aplī ievītajā tīklā, bet sliktie tiek aizvadīti prom un nekad neatgriežas cilvēka dzīvē.

Sapņu ķērājs ir īpašs ar to, ka tas ir gatavots ar rokām, no dažādiem materiāliem un darba gaitā izstrādājumā tiek iekodēta pozitīvā enerģija un gaišas domas. Tāpat kā nav divu vienādu cilvēku, tā arī nav divu vienādu sapņu ķērāju.





Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru